avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... necesitatea dezbaterii mostenirii in cazul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

necesitatea dezbaterii mostenirii in cazul instrainarii unui bun din masa succesorala

mai este necesara aceasta dezbatere a mostenirii, in conditiile in care proprietarii bunului care urmeaza sa fie instrainat sunt sotul supravietuitor si doi mostenitori pe relatia de filiatie, sau este suficient ca actul de v-c sa fie semnat de toti trei?
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 13:44, 14 Februarie 2011
Trebuie mai intai sa dezbateti succesiunea si apoi sa vindeti bunul ce se afla in masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila vanzare unui imobil fara dezbaterea mostenirii? diana87 diana87 buna ziua! am si eu o nelamurire in legatura cu vanzarea unui apartament care este pe numele parintilor, iar unul dintre ei este decedat de 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina de la mostenitor Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini. masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire? alinatug alinatug Sotul meu a decedat acum 25 ani si nimeni nu a cerut dezbaterea mostenirii, neavand niciun drept moral si poate si in necunostinta de cauza. in timpul ... (vezi toată discuția)