avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program Revisal

Daca programul de Revisal este instalat pe un alt calculator iar eu doresc instalarea lui pe calculatorul personal se poate reinstala din nou fara sa afectez pe celalalt program
Cel mai recent răspuns: ContSters35940 , utilizator 19:39, 8 Aprilie 2011
Daca instalati revisalul pe calculatorul d-stra va trebui sa transferati i baza de date de pe calculatorul care era pana acum, pentru ca banuiesc ca vreti sa aveti tot ce e lucrat pana in prezent.
exact deci trbuie sa aplic capitolul Preluare din ghidul de utilizare
Se poate face transferul bazei de date de pe un calculator pe altul, insa nu se poate lucra in paralel pe 2 calculatoare.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
Rodica2011, utilizator
Nu vad utilitatea unui REVISAL pe calculatorul personal si nici nu cred ca angajatorul ar aproba o astfel de activitate. Mai mult nu vad de ce ati completa in doua programe. Avand in vedere faptul ca programul nu permite stergeri iar erorile strecurate va pot face multe probleme.
In plus existenta a doua programe paralelenu este permisa.
Este vorba de calculatorul din cadrul aceleasi institutii dar la care am eu acces.Pe care lucrez eu.

Alte discuții în legătură

Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)