avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asociatia Veteranilor de Razboi - tata (decedat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asociatia Veteranilor de Razboi - tata (decedat in razboi) - Legea nr. 221/2009

Buna ziua ! ....am fost la asociatia veteranilor de razboi pentru a cere niste informatii privind accordarea unui ajutor financiar urmasilor celor care au fost in al doilea razboi mondial. Mi sa spus ca acest ajutor se ofera in baza legii 221 /2009, mentionez ca tatal meu a fost in razboi si a fost luat prizonier in Rusia unde a si decedat. Cei de la asociatie mi-au spus ca doar cei care s-au intors din razboi beneficiaza de acest drept ....Este normal ca cei care au murit sa nu mai beneficieze de acest drept ?????????
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)