avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Buna , am o nelamurire si poate ma poate ajuta cineva.Am o firma de constructii.
De curind am inchiriat un spatiu si vrem sa facem un magazin de instalatii sanitare si produse din astea ce tine de constructii.In afara de codul caen 4120,mai avem si pe acela cu comert cu amanuntul ceea ce ne permite sa deschidem magazinul
Care sunt pasii pentru declararea lui ? trebuie mers la registru comertului sau doar la administratia de pe raza carei ne aflam?Mentionez ca contractul de inchiriere este pe PF.
dECI CARE SUNT PASII PE CARE TREBUIE SA II URMEZ?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:14, 14 Februarie 2011
contractul trebuie incheiat pe PJ.
mergeti la ORC unde declarati punctul de lucru si il autorizati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Obtinere aviz de functionare de la primarie de catre pfa Delia Cazacu Delia Cazacu Buna ziua! Sunt PFA din 2009- pe coafura, am un post inchiriat intr-un salon. In acel salon suntem 6 PFA, care am inchiriat diferite posturi de lucru (coafura, ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui chiosc catlazar catlazar AM PLANURI DE A DESCHIDE UN CHIOSC EXCLUSIV DE VINZARE DE OUA LA PARTERUL UNUI BLOC INTR-UN SPATIU INCHIRIAT. INTREBAREA MEA ESTE: CARE SUNT PASII DE URMAT? MA ... (vezi toată discuția)