avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... buna ziua
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

buna ziua

am eu o INTREPRINDERE INDIVIDUALA si am avut un contract cu un SRL , iar in acest an conducerea firmei nu a prelungit conrtactul ,sa referit la art 58 si cere sa facem un SRL .INTREBAREA ESTE URMATOAREA exista vreun contrac (formular) cu care pot sa prelungesc contactul vechi far as face SRL ?:">
Cel mai recent răspuns: Laszlo Attila , Consilier juridic 22:21, 15 Februarie 2011
Intrebarea este putin ambigua. Teoretic puteti sa faceti un act aditional la contractul care a expirat.( desi nu ati mentionat despre ce tip de contract este vorba)
era un contract de prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de incheiere sau reinnoire contract de prestari servicii carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca un contract a expirat si normal ca numai poate fi prelungit pt ca nu exista nicio clauza care sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in acord direct individual + act aditional inginerinromania inginerinromania 1.In contractul meu de munca este trecut salariul de baza brut lunar \\"x\\", iar la forma de salarizare este trecut \\"acord direct individual\\". [b]Nu ar ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Dinush Dinush Am un contract de munca care expira azi 06.06.2011. Doresc sa-l prelungesc. Se poate inregistra azi in Revisal sau trebuia cu o zi inainte? (vezi toată discuția)