avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie conducere administrator financiar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie conducere administrator financiar

Ocup functia de admnistrator financiar studii superioar norma intreaga de aproape 3 ani la o scoala cu ciclu primar+gimnazial cu 550 elevi, am in subordine si o gradinita 190 prescolari care este pj, cele doua institutii au 65 de salariati, bugetul preluat de la primarie, scoala este ordonator tertial de credite, secretarul prin decizie interna a scolii este casier si imi este subordonat.
Intrebarea este: am dreptul la indemnizatie de conducere?
Daca da, care este baza legala si procedura de obtinere?
Aceeiasi problema si pentru viza/sporul de cfpp (control financiar preventiv propriu). La momentul actual viza de cfpp nu este implementata in unitatea noastra, in consecinta nimeni nu pune viza, dar totusi eu platesc facturi, salarii, semnez ordinele de plata, proiectele de buget, statele de plata, rectificarea bugetului, balanta, bilant, dari de seama, situatii statistice referitoare la plati, declaratii (finante, sanatate, somaj, pensii, fise fiscale)

Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 22:00, 20 Martie 2012
Buna ziua, ati intrebat acum un an si nu v-a raspuns nimeni, cred ca intre timp s-a rezolvat si problema d=voastra, teoretic aveti dreptul la amandoua dar practic...indemnizatia de conducere e cu probleme. Stiti cumva daca la d-voastra in judet s-a imputat aceasta de catre curtea de conturi in anii din urma? mi-ar fi de ajutor un raspuns, in suceava s-a imputat peste tot, in alte judete cum e? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director adjunct mariamocanu mariamocanu directorul adjunct la o unitate de invatamant preuniversitar poate efectuat ore suplinite? (vezi toată discuția)
Plata cu ora directori LUMI1971 LUMI1971 Vin cu o intrebare legata de plata cu ora directori scoala, care nu-si gaseste raspuns pe nici un forum... Este normal ca un director degrevat conform ... (vezi toată discuția)
Cfp rodica_ne rodica_ne Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de CFP: un angajat au unei unitati de invatamant exercita CFP la alta unitate, unde administratorul financiar este ... (vezi toată discuția)