avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... titular pfa decedat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

titular pfa decedat

Buna seara,as dori sa stiu daca dupa un pfa se face succesiune si mai exact este vorba despre o licenta taxi.Tatal meu a decedat si as vrea sa preiau eu autorizatia.
Cel mai recent răspuns: florinpax , utilizator 23:17, 17 Februarie 2011
PFA isi inceteaza activitatea si este radiata din Registrul Comertului in cazul decesului
Licenta taxi este eliberata de Autoritatea Rutiera Romana in conditiile prezentarii certificatului valabil de atestare a pregatirii profesionale eliberat de agentiile Autoritatii Rutiere Romane, a actelor ce dovedesc proprietatea asupra autovehicolului utilizat, precum si a cazierului judiciar.
In aceste conditii, nu poate fi mostenita
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
lauraadriana, utilizator
dar legea nu mai stiu la ce articol dar stiu k are si punctu 2 nu il inteleg prea bine mai ales ultima propozitie
Care lege? Cea cu PFA-urile sau cea referitoare la transportul in regim de taxi?
licenta este eliberata de primarie nu de ARR. ARR-UL da agreerea este altceva asta.
cea cu pfa la punctu 2 zice ceva ca orice persoana care este interesata

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)
Informare licenta taxi GavrilescuVictor GavrilescuVictor am obtinut atestatul de taxi... solutionez curand cu PFA-ul.... care este urmatorul pas pentru a obtine licenta de taxi. ? va multumesc! (vezi toată discuția)