avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... titular pfa decedat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

titular pfa decedat

Buna seara,as dori sa stiu daca dupa un pfa se face succesiune si mai exact este vorba despre o licenta taxi.Tatal meu a decedat si as vrea sa preiau eu autorizatia.
Cel mai recent răspuns: florinpax , utilizator 23:17, 17 Februarie 2011
Cererea de radiere, însoţită de copia certificată pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, după caz, se depune la oficiul registrului comerţului de pe lângă tribunalul unde îşi are sediul profesional, de către orice persoană interesată
Orice persoana interesata se va prezenta cu pentru radiere. Acest alineat se refera strict la radiere
va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie taxi pf Carco Carco Salutare! Care este procedura pentru a oferi servici taxi pentru persoana fizica? am masina si as vrea sa ma apuc de meseria asta! VA MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)
Informare licenta taxi GavrilescuVictor GavrilescuVictor am obtinut atestatul de taxi... solutionez curand cu PFA-ul.... care este urmatorul pas pentru a obtine licenta de taxi. ? va multumesc! (vezi toată discuția)