avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata de arenda

buna ziua.in 2008 am cumparat 11 ha teren agricol pe care l-am intabulat.terenul il lucreaza o societate agricola care nu mi-a dat arenda.precizez caci nu am nici un contract de arendare cu respectiva societate,dar societatea adepus la apia documentatia pe terenul respectiv pentru alua subventiile de la stat si ue.ce pot face pt a fi platit.terenul este in zona metropolitana oradea?care este aproximativ suma de bani care mi se cuvine,pe ha?mutumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 08:49, 15 Februarie 2011
Daca nu aveti niciun contract incheiat pe ce baza s-au inregistrat la APIA? Cum au ajuns sa lucreze terenul fara acordul dumneavostra?
Va trebui sa-i actionati in justitie. Mergeti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ContSters290057 ContSters290057 Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ? Titlu de proprietate exista 2 proprietari Cristian ( 3,00 ha ) si Gabriel ( 3,00 ha ) pe un ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda reziliat. arendasul primeste in continuare subventia rolex rolex Un contract de arenda a fost reziliat iar notificarea s-a facut prin executorul judecatoresc conform clauzelor contractuale. Desi Primaria la care este arondat ... (vezi toată discuția)