avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie

Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ?
Titlu de proprietate exista 2 proprietari Cristian ( 3,00 ha ) si Gabriel ( 3,00 ha ) pe un teren extravilan cu un total de 6,00 ha.
Crisian este decedat din anul 2006. Cristian are un mostenitor legal. Care nu a facut succesiunea din lipsa documente mai precis Originalul Titlu de Proprietate .Gabriel are originalul Titlu de Proprietate mai smecher a arendat si dat catre o firma de lucreza terenuri agricole toata suprafata de 3,00 ha.Partea lui. Dar firma care lucreaza terenul lui Gabriel Culege roadele dupa toata suprafata de 6,00 ha si nu cum era normal si firesc pentru 3,00 ha. In schimb mostenitorul legal fiul al decedatului Cristian ,plateste impozit pe terenul mostenit, fara a beneficia de nimic alceva. . Putea Gabriel sa arendeze tot terenul ? Poate fi considerat Tulburare de posesie. Mai ales ca atat Gabriel cat si societatea care a luat terenul in arenda refuza sa stea de vorba cu mostenitorul lui Cristian? Ce se poate face legal. Acestea se intampla din anul 2007



Cel mai recent răspuns: ContSters290057 , utilizator 14:01, 30 Octombrie 2013
Nu aveti decat sa-l actionati in judecata pe mai multe planuri.Primul plangerea penala pentru tulburare de posesie,unchiul si firma .Al doilea actiune civila in pretentii, revendicare si obligatie de a face prin care sa-l obligati sa va despagubeasca cu contravaloarea recoltei pe ultimii 3 ani (restul s-a prescris) si in plus sa fie obligat sa va lase in deplina proprietate si linistita posesie terenul.
Mi-e teama ca altfel nu puteti rezolva daca nu vrea sa stea de vorba cu dvs.
Cu stima,
avv.M.Hornea
Astazi am inteles si de la APIA ca acesta firma ce cultiva terenul a primit si subventii de la stat pentru acest teren. ce nu inteleg este cum de cei de la Apia Au dat subventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie si furt ? dorudoru dorudoru Subiect: Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ? Titlu de proprietate exista 2 proprietari Ion ( 1,27 ha ) si Vasile ( 1,27 ha ) pe ... (vezi toată discuția)
Teren dat in arenda impotriva vointei mele - este normal si legal ? dorudoru dorudoru Titlu de proprietate exista 2 proprietari Ion ( 1,27 ha ) si Vasile ( 1,27 ha ) pe un teren extravilan cu un total de 2,54 ha. Ion este mort din anul ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)