avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Mai bine portari decat consilieri juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Mai bine portari decat consilieri juridici

va rog sa va uitati ... fara sa va stea inima in loc pe HG 1163/2004. Uitati unde se duc banii nostrii!!! Stie cineva criteriile de selectie pentru un portar care e trimis in misiune diplomatica? MAE face selectie sau se lucreaza ca peste tot pe ochi frumosi ?
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 7 August 2004
Quote:

On 2004-08-06 11:54, B52reloaded wrote:
va rog sa va uitati ... fara sa va stea inima in loc pe HG 1163/2004. Uitati unde se duc banii nostrii!!! Stie cineva criteriile de selectie pentru un portar care e trimis in misiune diplomatica? MAE face selectie sau se lucreaza ca peste tot pe ochi frumosi ?

Daca ai terminat o fac. de drept si esti capabil iti vei gasi si tu un loc de munca care ..eventual sa te si reprezinte,ideal ar fi sa-i faci fata!...portarii sunt si ei tot oameni si cred ca nu este cazul sa fim rautaciosi.
Il cunosti pe tatiutzul(portarul) de la C.S.J ?...are relatzii si cunostintze multe,te poate ajuta chiar si pe tine...incearca!pe bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi pentru o viata implinita raser raser Dragi forumisti, Nu m-am priceput unde sa incadrez acest subiect. Va rog sa fiti ingaduitori si sa-l asezati Dvs. acolo unde i-ar fi locul. ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut familia in italia,va rog ajutati-ma! wind34 wind34 Dragii mei,am sa incerc sa va spun o poveste trista,dar adevarata..Nu am pe nimeni aici,asa ca va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati cu ceva informatii ... (vezi toată discuția)
Intra aici cu sufletul si esti mai acasa ca oriunde... justitiarul3 justitiarul3 Daca iubesti poezia, daca esti fascinat de frumusetea cuvantului... nu sta pe ganduri, scrie, scrie asa cum stii tu, incepe cu putin si mai ales nu-ti fie ... (vezi toată discuția)