avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

cand poate iesi la pensie un barbat nascut in iulie 1952 cu o vechime totala de 40 de anii si 11 luni in campul muncii si 22 ani grupa a II-a
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:10, 15 Februarie 2011
La implinirea varstei de 60 de ani, pentru cei 22 de ani de munca in conditii deosebite beneficiind de o reducere a varstei standard de pensionare (65 ani) cu 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare jian jian Buna ziua..as dori si eu sa stiu cand ar trebui sa ies la pensie daca se poate..Mentionez ca sunt nascut pe 15 iulie 1952,am 35 de ani vechime in campul muncii ... (vezi toată discuția)
Calcularea varstei de pensionare mgeobrai mgeobrai Tatal meu este nascut in iunie 1952. Are 40 de ani vechime dintre care 3 ani si 7 luni grupa a II a calculata. Cand ar putea iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Calculul varstei de pensionare cu reducere pentru grupa ii domnica_sb domnica_sb Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta in calcularea varstei pentru pensionare limita varsta cu reducerea varstei standard datorata grupei II si data la ... (vezi toată discuția)