avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie,despagubire sau nimic???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie,despagubire sau nimic???

Buna ziua, am un teren extravilan(acum intravilan cu acordul Primariei de a se construi casa... ), si pe acest teren eu am un stalp de la Electrica,care practic ma incurca.Suneti-mi daca pot cere despagubire sau o chirie lunara ptr ca sta pe proprietatea mea acel stalp de inalta tensiune.Sau daca nu ...atunci ce se poate face in acest caz !!!
Va multumesc.
Monica

Alte discuții în legătură

F. important ptr mine... Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Chirie sau despagubire ...??? Buna ziua, am un teren extravilan(acum intravilan cu acordul Primariei de a se construi casa... ), si pe acest teren eu am un ... (vezi toată discuția)
Stalp inalta tensiune pe proprietate privata twinspix twinspix Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune . Mentionez ca stalpul este ... (vezi toată discuția)
Stalp electric in mijlocul curtii AnaMaria2411 AnaMaria2411 Buna seara! Curand voi primi un teren de la parinti care are un stalp de intalta tensiune fix in mijloc plus fire de inalta tensiune deasupra . As dori ... (vezi toată discuția)