avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... f. important ptr mine...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

f. important ptr mine...

Chirie sau despagubire ...???

Buna ziua, am un teren extravilan(acum intravilan cu acordul Primariei de a se construi casa... ), si pe acest teren eu am un stalp de la Electrica,care practic ma incurca.Suneti-mi daca pot cere despagubire sau o chirie lunara ptr ca sta pe proprietatea mea acel stalp de inalta tensiune.Sau daca nu ...atunci ce se poate face in acest caz !!!
Va multumesc.
Monica
Buna ziua,
trebuie neaparat sa cereti despagubiri si sa va achite o suma lunara in caz ca nu vreti sa fiti expropiata. se pot castiga sume frumoase in astfel de cazuri.
Stoica Monica-Luminita a scris:

Cum ar trebui sa incep aceasta procedura...va intreb sa nu gresesc si sa incep cu inceputul....astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie,despagubire sau nimic??? Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Buna ziua, am un teren extravilan(acum intravilan cu acordul Primariei de a se construi casa... ), si pe acest teren eu am un stalp de la Electrica,care ... (vezi toată discuția)
Electrica despÃgubiri anonim anonim Nu se poate. Electrica este proprietara stalpului, iar dvs. ati cunoscut situatia terenului atunci cand l-ati cumparat (sau cel putin asa trebuia). ... (vezi toată discuția)
Stalp inalta tensiune pe proprietate privata twinspix twinspix Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune . Mentionez ca stalpul este ... (vezi toată discuția)