avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ELECTRICA DESPÃGUBIRI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ELECTRICA DESPÃGUBIRI

Nu se poate. Electrica este proprietara stalpului, iar dvs. ati cunoscut situatia terenului atunci cand l-ati cumparat (sau cel putin asa trebuia). Dimpotriva, trebuie sa respectati unele cerinte impuse de ei : nu se poate construi decat cladire fara fundatie si minim 100 m de stalp. Banuiesc ca deja stiti!
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 17 August 2004
PE UN TEREN INTRAVILAN SE AFLÃ UN STÂLP DE ÎNALTÃ TENSIUNE - aşa am cumpărat terenul, fară ca in actul de vânzare cumpărarte să fie făcută vreo menţiune . EXISTÃ VREO MODALITATE DE A CERE SOCIETÃŢII ELECTRICA SÃ-ªI IA STÂLPUL SAU SÃ MÃ DESPÃGUBEASCÃ ÎN VREUN FEL ? Stoica
Stoica
Mulţumesc pentru răspuns.
Totuşi, o cale de a cere socoteală celor care exploateză fără titlu - şi am numit prin asta o regie autonomă a statului care va să zică - o suprafaţă de teren proprietate privată nu se poate să nu existe. Ce spuneţi de asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cecdrept am eu si ce drept are statul? etudor etudor in urma cu 6 ani am cumparat un teren agricol la marginea satuluiin suprafata de 0,85 ha. este la soseaasfaltata,amposbilitate sa rtag apa ,gaz ... (vezi toată discuția)
Stalp inalta tensiune pe proprietate privata twinspix twinspix Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune . Mentionez ca stalpul este ... (vezi toată discuția)
Teren sub linii transport energie electrică, reglementări construcție laurentiuu laurentiuu Doresc sa cumpar un teren deasupra caruia trec linii de curent.Nu sunt stalpi inalti (inalta tensiune) ci stalpi obisnuiti dar cu transformatoare pe ei ( cred ... (vezi toată discuția)