avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Stalp inalta tensiune pe proprietate privata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Stalp inalta tensiune pe proprietate privata

Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune .
Mentionez ca stalpul este tot pe proprietatea noastra, insa el apartine unei fabrici construite vis-a-vis si care se alimenteaza de acolo cu energie electrica , iar maneta de interupere a energiei este tot la noi si ei vor sa intre oricand sa manevreze sau sa faca lucrari la acesta pe proprietatea noastra, fara sa vrea sa ne despagubeasca intr-un fel.
Mi-as dori sa stiu ce as putea face dpdv juridic pt a obtine fie scoaterea lui de pe proprietatea mea, fie o contravaloare in bani pt chirie sau ceva similar, pentru faptul ca ocupa spatiul meu si nu se poate construi nimic sub firele de inalta tensiune.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 08:26, 16 Iunie 2018
Dpdv juridic, indiferent de solicitarea pe care o veti avea, (scoatere de pe proprietate/chirie/despagubire), va trebui sa va adresati instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziție teren pt casă - problemă cu fire de tensiune apărute după cumpărare Mikka-24 Mikka-24 Bună ziua! Mă confrunt cu o situație pentru care am nevoie de îndrumare. Am achiziționat un un teren intravilan de 500mp, cu deschidere la drum ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)