avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp de inalta tensiune pe teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp de inalta tensiune pe teren intravilan

Buna ziua. Avem un teren intravilan de cca 1600 mp in Neamt in mijlocul caruia se afla un stalp de inalta tensiune plasat ilegal din cauza caruia nu putem vinde sau construi pe terenul respectiv. Din cate am inteles primul pas inainte de actionarea in instanta ar fi depunerea unei cereri prin care se solicita societatii de distributie a energiei electrica plata unei chirii lunare. Cum ar trebui formulata o asemenea cerere? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Stalpi de inalta tensiune pe proprietate privata dobreamarius dobreamarius dispun de un teren intravilan in localitatea Vatra Dornei si pe care este amplasat un stalp de inalta tensiune, am vrut sa il vand dar din cauza acestui stalp ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Stalp inalta tensiune pe proprietate privata twinspix twinspix Detin un teren intravilan si o casa costruita pe acesta, iar pe o treime din teren trec sarmele de la un stalp de inalta tensiune . Mentionez ca stalpul este ... (vezi toată discuția)