avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro De ce avocatnet si nu juristnet?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

De ce avocatnet si nu juristnet?

Vad ca suntem aici o pleiada de specialitati. De aceea ma intreb de ce se chema site-ul avocatnet.ro si nu juristnet.ro. sau dreptnet.ro? Si inca o intrebare: de ce scrie lumea raspunsuri de cate 15-20 de randuri?Ar trebui punctate raspunsurile scurte si pertinente, ca doar aprope toti stim cum e in instanta unde daca te lungesti, nu te mai asculta nimeni. Sa vedem cate scatoalce imi voi lua pentru astfel de topic..:)
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2008
ContSters21504, utilizator
Recent am observat ca juristnet.ro a facut obiectul unei discutii pe acest forum
Constat ca sunt critici la adresa siteului juristnet.ro, de ce ma lungesc cu raspunsuri. In primul rand acest site este administrat de o singura persoana, subsemnatul iar siteul se adreseaza ma mult justitiabililor. Motivele pentru care prefer sa dau raspunsuri lungi sunt foarte multe si nu e locul sa le enumer. Portalul avocatnet.ro este un site conceput pentru comunitatea juridica, deci e normal ca cele doua siteuri sa se deosebeasca, iar utilizatorii unui site sa nu fie de acord cu stilul altui site. Despre o unificare a portalurilor juridice, nu am fost consultat de nimeni, dar nu cred ca se va ajunge aici, pentru ca comunitatea on-line are nevoie de informatii juridice din toate sferele, imi este greu sa cred ca un portal va putea oferi raspunsuri la toate problemle internautilor.
Oricum eu sunt de parere ca orice site are conceptul sau si pentru fiecare utilizator in parte, respectivul site se va dovedi util.
cred ca interpretati gresit discutia. sintagma "juristnet" folosita mai sus era menita sa exprime nevoia avocatnet.ro de a se adresa intregii clase de juristi din romania. nu a discutat nimeni, in niciun termen, despre siteul dumneavoastra juristnet.ro.

motiv pentru care, nu vad rostul mesajului scris de dumneavoastra. ;)
mesajul incepe cu niste subtilitati la adresa juristnet.ro, ca admin cunoasteti mai bine implicatiile discutiei, eu asa am vazut discutia deschisa de catre utilizatorul avocatsilaghi mai ales ca se face mentiune expresa de juristnet.ro
In mesajul initial era vorba de denumirea site-ului de ce avocatnet.ro si nu juristnet.ro ... Se pare ca initiatorul topicului (avocatsilaghi ) nu cunostea ca exista deja un site cu denumirea de juristnet.ro. Eu unul nu vad subtilitatile la adresa site-ului juristnet.ro :-/
Citez din mesajul initial
"Vad ca suntem aici o pleiada de specialitati. De aceea ma intreb de ce se chema site-ul avocatnet.ro si nu juristnet.ro. sau dreptnet.ro? Si inca o intrebare: de ce scrie lumea raspunsuri de cate 15-20 de randuri?Ar trebui punctate raspunsurile scurte si pertinente, ca doar aprope toti stim cum e in instanta unde daca te lungesti, nu te mai asculta nimeni. Sa vedem cate scatoalce imi voi lua pentru astfel de topic.. "
Nu stiu de unde ideea cu schimbarea numelui. Nici eu, ca multi altii, nu as subscrie acestei idei. Dintre toate propuse, chiar daca ar parea potrivite AvocatNet are mai multa rezonanta si un nume care creaza impact.

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - e buna directia? Alin Popescu Alin Popescu Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)