avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La apel este aceeasi instanta (acelasi judecator) ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La apel este aceeasi instanta (acelasi judecator) ?

Dupa judecarea in fond a unui dosar de partaj, la apel, dosarul de partaj este judecat de catre acelasi judecator ?
Cel mai recent răspuns: adevar , utilizator 13:33, 15 Februarie 2011
nu
In cazul unei nemultumiri referitoare la rezolutia data in fond, se merita continuarea judecarii formuland o cerere de rejudecare la apel ?
Sau...nu se schimba mai nimic din rezolutia data la judecarea in fond.
daca dvs considerati ca solutia e gresita, de ce sa nu continuati, daca credeti ca aveti dreptate ? ar fi bine sa va sfatuiti cu un avocat, sa vedeti ce sanse aveti dupa ce studiaza actele
...dreptate am, dar nu stiu daca va intelege si judecatorul
Asa, statistic vorbind, cam cat la suta din cazuri se mai rectifica la apel (se apropie cat de cat de 50 % ) ?
In cat % din cazuri s-a mai reexaminat favorabil pentru cel care contesta rezolutia data de fond ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare judecata dosar partaj dupa solutia data la fond avatar_one avatar_one As avea si eu ceva nelamuriri: - dupa solutia data la judecarea unui dosar in fond, ce urmeaza ?...am inteles ca urmeaza sa se faca apel de catre partea ... (vezi toată discuția)
Plata apel partaj avatar_one avatar_one In cazul in care si reclamantul-parat si paratul-reclamant face apel ambii platesc jumatate din cat au platit la judecarea in fond a unui dosar de partaj ... (vezi toată discuția)
Daca doreste procuratura se poate ajunge si mai departe? solomonteodora solomonteodora Buna seara. Va deranjez si eu cu o intrebare. Am fost inculpata intr-un dosar. Procesul a ajuns la judecatorie unde am facut apel si eu si procuratura. Am ... (vezi toată discuția)