avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata cheltuieli apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata cheltuieli apa calda

a) In conditiile in care sunt debransata de la conducta de apa calda deoarece am centrala termica proprie (singura din asociatia de locatari), de ce trebuie sa platesc pierderile de pe traseu la fel cu cei care sunt bransati la aceasta conducta? Care este baza legala?
b) Cu toate ca am centrala proprie trebuie sa platesc o cota parte la energie termica conform Ordinului ANRSC 343/13.07.2010. De ce se ia in calcul toata suprafata apartamentului (50,70 m2 - inclusiv balconul), cand eu nu am tevi deloc in holul mate, living, baie, camara, debara si balcon (ce reprezinta aprox 28 m2 din totalul detinut)? Cum e corect si care este baza legala?

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva energie termica lclclc lclclc pe 7 febr. am primit o notificare de plata a unei sume de 39,42 ron,reprezentand energie termica calculata pe 3 luni de la societatea furnizoare de agent ... (vezi toată discuția)
Mod de repartizare a calcului caldurii Nivea Nivea Dupa ce anul trecut ii convinsesem pe cei de la ISTA sa nu mai trimita calcul la comun pentru cei debransati (restul fiind la centrala de bloc) anul asta ISTA ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere cocodada cocodada Daca am centrala termica proprie (singura din asociatia de locatari) si sunt debransata de la conducta de apa calda, trebuie sa platesc pierderile de apa ... (vezi toată discuția)