avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli intretinere

Daca am centrala termica proprie (singura din asociatia de locatari) si sunt debransata de la conducta de apa calda, trebuie sa platesc pierderile de apa calda de pe traseu la fel cu cei care sunt bransati la aceasta conducta?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:13, 17 Februarie 2011
Intrebarea dv. are raspunsuri subiective, intrucat nu este tratata aceasta problema in vreo lege.
Parerea mea este ca nu!
Daca la reparatii puteti fi trecuta intrucat se repara o teava de care v-ati folosit candva si dv., pierderea de apa este o problema care tine numai de prezent si atunci ar trebui a fie aplicata pentru prezent.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2011
elga50, moderator
La noi in asociatie nu se practica aceasta metoda. La dvs. se incearca... Nu este baza legala. As. loc. poate hotara acest lucru in AG, dar dvs. puteti contesta in judecatorie imediat aceasta hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli apa calda cocodada cocodada a) In conditiile in care sunt debransata de la conducta de apa calda deoarece am centrala termica proprie (singura din asociatia de locatari), de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pierderi apa calda/rece la asociatiile de proprietari adina.r adina.r Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si sa-mi comunicati legea si eventual articolul in care se specifica cum se repartizeaza pierderile de apa calda/rece si ... (vezi toată discuția)
Parti comune elena_1234 elena_1234 Buna seara, Am urmatoarea speta: locuiesc intr-un ap de 3 camere cu centrala termica, nefiind bransata la caldura si apa calda a blocului. Asociatia a ... (vezi toată discuția)