avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formularulA1(E101)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formularulA1(E101)

Buna ziua,
Sunt o firma de plasare forta de munca in strainatate si avem un contract cu un angajator in Germania care doreste 5 muncitori pe o perioada de 10 saptamani.
Noi angajam oamenii in tara si ei pleaca cu detasare ,intrebarea mea este mai este nevoie de A1 daca pleaca pe un termen scurt,de sezon?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 15 Februarie 2011
Puteti face delegare
Interventie moderator:
:rtfm:
chindris:
1. Nu mai deschideti cate un nou topic pentru fiecare completare la aceeasi problema.
2. Discutia nu mai are continuitate si nici dvs. nici noi nu vom intelege nimic.
3. Intrati tot pe acest topic si folositi butonul "raspunde".

chindris a scris:
Daca fac delegare nu am nevoie de A1 si le platesc impozitele in tara?Va rog citeva detalii.Multumesc

Pentru delegare nu se emite formularul A1 ..... acesta este folosit numai in cazul detasarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, detasare sau alta varianta pt munca in strainatate? lavi66 lavi66 Sunt reprezentantul unei firme de recrutare, plasare forta de munca (acreditata si pt strainatate). Am primit o solicitare pentru a trimite 2 muncitori sa ... (vezi toată discuția)
Formularul e101 alexandrapetrescu alexandrapetrescu Exista un document care sa inlocuiasca temporar formularul E101? O declaratie pe propria raspundere sau ceva de genul? Am 6 muncitori angajati cu data de ... (vezi toată discuția)
Delegarea salariatilor no_or no_or Buna ziua! Am o firma de constructii si doresc sa trimit muncitori la o lucrare in Germania. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a realiza ... (vezi toată discuția)