avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Reprezentare CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Reprezentare CEDO

Buna ziua,
Am auzit de la niste prieteni ca s-a data la TV o emisiune in care s-a prezentat o asociatie care te reprezinta la CEDO gratuit (pt cei care nu isi permit un avocat). As dori si eu sa stiu care ese aceea ... Va multumesc
Eu sunt membru si inspector pe probleme anticoruptie la institutia respectiva.,, "SOCIETATEA INTERNATIONALA PENTRU DREPTURILE OMULUI-SECTIA ROMANA"cu sediul Sectiei Romana in Constanta local Prefectura si o Sucursala la Iasi.
claudium01 a scris:

Buna ziua,
Am auzit de la niste prieteni ca s-a data la TV o emisiune in care s-a prezentat o asociatie care te reprezinta la CEDO gratuit (pt cei care nu isi permit un avocat). As dori si eu sa stiu care ese aceea ... Va multumesc

Incercati APADOR-CH....nu stiu daca este cea mentionata la tv pentru ca nu am prins emisiunea....

Desi mai exista ONG sau asociatii care te ajuta...nu este foarte greu nici sa te descurci singur...atunci cand esti direct interesat si vrei sa ai controlul asupra ceea ce ti se intampla...
Exista in limba romana:
1. formularul de aplicatie,
2. ghid pentru completarea lui si
3. regulamentul curtii....

Puteti da cautare pe internet si poate mai gasiti si alte asociatii sau ONG....
Poate nu este o idee asa de rea sa cititi si mesajele mai vechi postate pe acest forum...cu referire la CEDO!
Multa bafta!
Gratuit nimic nu este.
Nu se lucreaza pe onorariu de succes?

Dupa parerea mea, este de preferat sa va angajati avocat daca va permiteti intrucat avocatul platit se ocupa special de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu infiintare asociatie non-profit matei23s matei23s Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru ... (vezi toată discuția)
Nup la omor calificat ana-bianca ana-bianca Buna Ziua! Sunt sotia tanarului din Braila impuscat in cap de catre cei din IGPR, dintr-o confuzie, poate stiti cazul. Dupa 1 an si 10 luni, de la o ... (vezi toată discuția)
Curtea europeana a drepturilor omului VIRGIL31 VIRGIL31 Buna ziua. Am actionat in judecata statul roman la Curtea Europeana pentru conditiile din penitenciarele din Romania.Dupa ce am raspuns tuturor cerintelor ( o ... (vezi toată discuția)