avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... OUG 6 / 2011 finantare pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

OUG 6 / 2011 finantare pentru tineri

Ma incadrez in grupul tinta al acestei legi si am cateva idei de afaceri. Nu am inteles procedura de inscriere si criteriile de acordare a finantarii. In momentul cand ceri finantarea trebuie sa ai IMM-ul deja infiintat? Ce se intampla cu aceasta firma in cazul in care nu primesti banii?
In cele din urma...considerati ca este avantajoasa obtinerea unei astfel de finantari sau reprezinta de fapt doar un instrument de campanie electorala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 13:54, 18 Februarie 2011
Sunt in forum discutii pe marginea acestui subiect si cred ca va pot fi utile:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare deschidere firma junelys junelys ce posibilitati am de a-mi deschide o firma, in conditiile in care nu dispun de capital de investitii? exista oferte de creditare/finantare o idee? am sub 35 ... (vezi toată discuția)
Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma(asociatie familiara) mihailescucr mihailescucr Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat,vreau sa stiu daca pot sa-mi infiintez o firma(asociatie familiara sau persoana fizica) chiar daca sunt o ... (vezi toată discuția)