avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma(asociatie familiara)
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma(asociatie familiara)

Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap accentuat,vreau sa stiu daca pot sa-mi infiintez o firma(asociatie familiara sau persoana fizica) chiar daca sunt o persoana cu handicap. Voi fi scutit de la plata impozitului pe societate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:26, 3 Ianuarie 2013
Pe marginea acestui subiect aveti comentarii expuse pe forum la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt persoana cu handicap. pot sa devin pfa? mihailescucr mihailescucr Buna ziua! Eu sun persoana cu handicap gradul 2 accentuat. Pot face firma pe numele meu? (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap accentuat raluca35 raluca35 Buna ziua ! Detin un pfa si doresc sa angajez cu contract de munca o persoana cu handicap accentuat cu drept de munca. in ce conditii pot face asta? persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa auto persoane cu handicap grad 2 accentuat turotiadrian turotiadrian Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second ... (vezi toată discuția)