Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second hand si am vazut anuntul dumneavoastră pe internet precum ca , persoanele cu handicap sunt scutite de taxa de mediu chiar si fara a face modificari la masină eu am handicap ( cifo scolioza accentuată si inima in partrea dreaptă ) am sunat la anaf ploiești si m au pus sa sun la rar pentru detali cei de la rar au spus ca , daca la masină nu sunt modificari ei nu pot scrie in carte persoană cu handicap si ca , e treaba anaf . Acum eu ce pot face unde trebuie sa ma adresez pentru a beneficia de acest drep. Va mulțumesc anticipat
Îmi pare rău dar nu sunteți scutit la plata taxei de timbru. Beneficiază de această facilitate doar persoanele cu handicap grav sau accentuat.
Citiți acest topic: www.avocatnet.ro/content/for...
buna ziua intrebare pt domnu adrian aveti doar pensie de invalidiate sau si certtificat de persoana cu handicap??? pentru ca sunt 2 lucruri diferite daca aveti doar pensie grad accentuat nu beneficiati de scutire dar daca aveti grad accentuat handicap atunci beneficiati
Scutire taxa auto
hantzu
salut,ma numesc adrian,sunt persoana cu handicap accentuat si as vrea sa stiu daca sunt scutit de taxa de prima inmatriculare.tin sa mentionez ca am mai ... (vezi toată discuția)