avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire taxa auto

salut,ma numesc adrian,sunt persoana cu handicap accentuat si as vrea sa stiu daca sunt scutit de taxa de prima inmatriculare.tin sa mentionez ca am mai inscris o masina acum 4 ani,dar intre timp sa stricat,daca sa schimbat legea privind noua taxa ,eu pot sa mai inscriu alta masina.conform legea 448/pers cu hand,mai am dreptul peste 5 ani,va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa auto persoane cu handicap grad 2 accentuat turotiadrian turotiadrian Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto marianachita marianachita buna ziua am cumparat un autoturism (matiz), an constructie 2002, inmatriculata in romania, am facut cu proprietarul actele, la taxe si impozite am trecut-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru persoana cu dizabilitati Nutisor Nutisor Buna.Sunt o persoana cu un handicap locomotor gradul 2 accentuat si as dori sa cumpar o masina.In conditiile in care eu nu am permis de conducere sunt scutita ... (vezi toată discuția)