avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Nemultumit de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Nemultumit de avocat

Cum procedez nemultumit fiind de serviciile avocatului si cum imi cer bani inapoi pe care i-am dat. Nu sa incheiat nici un act intre noi.
Cel mai recent răspuns: ADOCATA , utilizator 14:33, 4 Martie 2011
Este mai greu...Acum depinde de probitatea morala a acestui avocat...
daca sunteti nemultumit, il schimbati. mai greu cu banii sa-i recuperati , mai ales daca nu aveti dovada ca i-ati dat si cat
Puteti sa mergeti la Baroul din care face parte respectivul avocat si sa depuneti o plangere, insa daca nu aveti nici o dovada ca intre avocat si dv. a existat o intelegere-contract de asistenta, chitanta/factura...
Daca avocatul v-a prestat o activitate juridica trebuia obligatoriu sa incheie un conttract de asistenta juridica si sa va elibereze o chitanta.
ADOCATA a scris:

Cum procedez nemultumit fiind de serviciile avocatului si cum imi cer bani inapoi pe care i-am dat. Nu sa incheiat nici un act intre noi.

moralitatea!?.................................#-o#-o#-o asta ar urma sa fac cu el.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ADOCATA, utilizator
DAR EL CA AVOCAT NU ARE NICI O OBLIGATIE ATUNCI CAND CERE BANI, SA TAIE CHITANTA SI SA ELIBEREZE TOATE ACTELE ATUNCI CAND TE DUCI LA EL SI II CERI SA TE REPREZINTE IN INSTANTA IN CAZUL UNUI PROCES. APSOLUT TOT CE TINE DE EL, TU FACI CE ZICE EL , DAR EL CE FACE? TREBUIE CA TU SA-I SPUI CE TREBUIE SA FACA!?X-(X-(X-(X-(
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
ADOCATA, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurire stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si ... (vezi toată discuția)
Cum se reziliaza contractul cu un avocat? ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am trei procese pe rol si am descoperit ca avocatul meu mi-a facut mult rau, bazindu-se pe lipsa mea de cunostinte juridice. Vreau sa scap de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie talharie estrela2126 estrela2126 am angajat un avocat pt un dosar talharie din faza de cercetare.mi-a cerut 3000 lei.urmarirea penala s-a incheiat si s-a trimis dosarul in instanta. mi-a ... (vezi toată discuția)