Buna ziua inca o intrebare ,,sunt in proces cu un loc de casa uzcapiune si platesc o chitanta de 1200 pe care imi da bon ,unca 700 care nu mai imi da bon ,si plecind in straintatate deoarece am unlele probleme de rezolvat imi spune dm avocat prin tele ca mai am de platit 1000 am trimis pe cineva dar tot asa face chitanta ,,,daca noi in proces sunt 4 cum impartim de datori sunt la proces daca nu ne da chitanta ,,altceva un avocat nu trebuie sa faca un contract ceva cu clientul ca il reprezinta in tribunal sau ne e obligat sa il reprezinte ...si daca nu pentru ce sunt bani dati la avocat ,,,pentru biroul avocatilor ma gindesc ca sunt chitante nu ?....stati sa vedeti ca cu acesti bani nu am avut inca nici o infatisare intrun an aproape ..este normal ?....am avut o aminare deoarece in ghilimele nu s-a prezentat nimeni ...adica au fost 3 prezenti si unu cu procura si dm avocat in fata usi de judecata a zis ca nu este nevoie si fiecare a plecat ..dupa un timp a venit acasa o hotarire care spune ca nu a solicitat nimeni judecata cauzei in lipsa ..am inteles ca sunt multi oameni care nu stiu ce fac adica ,suntem mai fara carte ,,dar unu avocati cum credeti ca sunt ..daca eu tot dau bani asa fara chitanta ce inseamna acesti bani unui avocat ..sp ..dar stati sa vedeti ca cu 2 sapt in urma m-a contacta si mi-a zis ca ii mai trebuie bani 250 sa scoata hotarirea de acum 35 de ani din arhiva sa o legalizeze ,,,dar eu i-am dat o hotarire legalizata cind am inceput procesul ,,pe aceea baza s-a deschis procesul nu?....dupa care am fost acasa si am facut copii la aceasi hotarire si i-am duso care hotarirea nu face nici 50 de ron si mi-a zis,,, oooooooooo bine ca o ai ,,,va dati seama ce prosteala am luat eu pe fata daca omul crede ce nu ai carte ...orcum multumesc pentru ajutorul acordat la toate intrebarile mele ...si mult respect la aceei avocati care isi respecta meseria si prestigiul de om ....succes in continuare in cariera