avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... localitate de resedinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

localitate de resedinta

Am o fata care este stabilita in Germania si nu am mai vazut-o de cand am divortat ( avea patru ani ).In urma divortului ( cu multe semne de intrebare )nu am fost lasat sa-mi vad copilul. Intrebarea mea este urmatoarea: Cum pot afla, prin mijloace legale,in ce localitate din Germania se afla? Ea, dupa cate am aflat,de cativa ani s-a casatorit.Rudele si cunostintele din tara (Romania) nu vor sa-mi spuna in ce localitate din Germania se afla.Ce pot face ca sa pot lua legatura cu ea? Ea a plecat din Romania cu fosta sotie,in 1984.
Cel mai recent răspuns: udnas , utilizator 19:38, 15 Februarie 2011
Formulati o scrisoare la consulatul roman din Germania la care atasati si copia actului dvs. de identitate ,eventual copia hotararii de divort sxau copia certificatului de nastere al fiicei dvs. si solicitati date priovitoare la adresa fiicei dvs. si numar de telefon .Aratati in scrisoare gradul de rudenie, motivul pt.care o cautati (plauzibil, cum ar fi ca nu mai stiti nimic de ea,insa trebuie sa aratati si vechiul domiciliu al ei ).Veti indica in cerere cat mai multe date de stare civila ale fiicei , nume , prenume, data nasterii, locul, CNP, ultimul domiciliu, prenumele parintilor, nr.unui act de identitate al ei etc .Veti primi un raspun succes!
cazacuioana a scris:

Formulati o scrisoare la consulatul roman din Germania la care atasati si copia actului dvs. de identitate ,eventual copia hotararii de divort sxau copia certificatului de nastere al fiicei dvs. si solicitati date priovitoare la adresa fiicei dvs. si numar de telefon .Aratati in scrisoare gradul de rudenie, motivul pt.care o cautati (plauzibil, cum ar fi ca nu mai stiti nimic de ea,insa trebuie sa aratati si vechiul domiciliu al ei ).Veti indica in cerere cat mai multe date de stare civila ale fiicei , nume , prenume, data nasterii, locul, CNP, ultimul domiciliu, prenumele parintilor, nr.unui act de identitate al ei etc .Veti primi un raspun succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere anabia anabia buna seara,mi-am pierdut certificatul de nastere,cum ar trebui sa procedez mai departe pentru a avea o copie legalizata a acestuia ?Tin sa precizez ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat certificat nastere anyta07grz anyta07grz buna seara/ Fetita mea are varsta de 20 ani este plecata din tara, si-a pirdut certificatul de nastere( i-au fost furate actele certificatul de nastere si ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate edyon edyon Am si eu nevoie de o informatie,daca ma poate ajuta cineva.Eu nu mai stau in Romania,am permisul de rezidenta in Germania si sunt in divort,divortul avand loc ... (vezi toată discuția)