@iulia-91
1 in cazul repartizarii diferentelor de apa
pe cota indiviza
Impartiti costul apei rezultata ca diferenta intre consumul facturat si cel declarat la suprafata totala deservita de acel bransament general(adica suma suprafetelor tuturor apartamentelor aprovizionate cu apa de acel bransament)
2In cazul impartirii diferentelor de apa
proportional cu consumul
pe langa metodele celor 2 utilizatori adamgrecu si drg mai exista si a 3 cea mai simpla.
valoarea totala a facturii de apa
/ total nr m3 declarati = costul unul m3 de apa(declarat)
Inmultesti apoi costul m3 care a rezultat din impartirea de mai sus cu cat a declarat fiecare si afli cat are de platit fiecare si ai terminat povestea din 2 operatii matematice.
:offtopic:
@elga si @adam grecu au devenit
fanii dumneavoastra si dv idolul lor??
@iulia-91 a scris
@ elga, @ adam grecu
va multumesc f mult , intotdeauna sunteti la obiect cum se spune . alaturi de alte persoane active de pe acest forum sunteti fanii mei
pe langa faptul ca sunt in sesiune // facultatea de matematica, si universitatea maritima /constanta , deocamdata cu examene luate cu 10, imi fac timp si pt acest forum sa gasesc solutii, pt ca cel putin la mine pe scara , sa fie cat de cat toti pt unul si unul pt toti. imi place sa ma implic in relatiile cu oamenii si sa le pot fi de ajutor la nevoie macar cu un sfat . doresc sa cred ca peste o perioada de timp
voi capata din experienta dv. si cei din jurul meu imi vor zimbi la fiece pas.
la cei 20 de ani care-i am mai am nevoie de o caruta de sfaturi,si de o caruta de critici.