avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT ORANGE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT ORANGE

Dragi colegi, doresc sa imi reziliez contractul cu Orange si am formulat o cerere si va trimit si raspunsul care l-am primit. Pentru o modificare de optiune mi-au prelungit contractul cu 24 de luni fara sa imi dea vreun telefon sau sa imi reduca valoarea abonamentului(ce-i drept am semnat ca primarul). Puteti sa ma ajutati cu o formulare de cerere intr-o forma juridica, care sa imi permita sa inchid abonamentul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 21:14, 18 Februarie 2011
in cazul in care in contractul initial sau cel aditional se prevede o asemenea clauza, Orange a procedat legal, dar daca nu se prevede va sfatuiesc sa faceti reclamatie la Protectia Consumatorului si va vor indruma ei ;)
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
ContSters161855, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Contract orange zephon zephon Buna ziua Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonic care sa expirat cum se poate rezilia vasile2020 vasile2020 sa expirat abonamentul dar are o clauza in contract prin care se prelungeste tacit nu am beneficiat de telefon sau alt ceva si nu vrea sa-l rezilieze fara sa ... (vezi toată discuția)