avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORDARE MEDICAL DUPA POSTNATAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORDARE MEDICAL DUPA POSTNATAL

Tot eu, mai am dreptul la indemnizatie crestere copil, dupa acordarea medicalului?
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 00:07, 9 Mai 2008
Care-i situatia? Ati cerut reluarea activitati inainte de terminarea concediului pentru ingrijirea copilului, apoi ati intrat in concediu medical si doriti sa primiti iarasi indemnizatie pentru ingrijrea copilului, fiind in termenul de 2 ani de la nasterea copilului?
In aceasta situatie nu mai puteti relua concediul pentru ingrijirea copilului. Eventual, daca alaptati, puteti intra in concediu de risc maternal si sa primiti indemnizatie pentru aceasta situatie speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)