avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA RADIO - TV, POATE FI DEZGROPATA ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA RADIO - TV, POATE FI DEZGROPATA ?

Cum ramane cu Decizia Înaltei Curti de Casaţie şi Justiţie nr. 2012, care anulează art. 3, alin 1 din HG 977/2003, privind taxa radio - tv, care a apărut în Monitorul Oficial şi a intrat în vigoare de la data publicării ?!!

Practic ma intereseaza daca taxa trebuie platita pe 2011 si ce trebuie facut pentru a nu o plati. Daca este deschis un dosar on line privind taxa radio - tv, doresc sa inscriu si micro-intreprinderea.

Cu deosebita stima, astept raspuns.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
Camiro, utilizator
Cel mai recent răspuns: aianaa , utilizator 12:50, 16 Februarie 2011
Ei bine, la scurt timp dupa anularea prevederilor art 3, alin 1 in temeiul Deciziei invocat Guvernul a completat HG 977/2003 prin HG 1012/2009 si practic a inlocuit alineatul anulat cu altul, avand aproximativ acelasi continut (se instituie doar exceptarea de la plata taxei a firmelor care si-au suspendat activitatea, restul platesc taxa ca inainte) :( Foarte trist.
HG 1012/2009 nu a fost inca atacata in instanta ?
Daca este deschis un dosar on line privind taxa radio - tv, puteti sa ma anuntati ?

Cu deosebita stima,
Miron.

Nu stiu sa fi fost atacata HG 1012/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Taxe radio tv CristinaTimofti CristinaTimofti Am primit o somatie de plate de la o firma de colectare a datoriilor prntru taxa radio tv. Daca firma nu a avut activitate in perioada 2005-2007-perioada ... (vezi toată discuția)