avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe radio tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe radio tv

Am primit o somatie de plate de la o firma de colectare a datoriilor prntru taxa radio tv. Daca firma nu a avut activitate in perioada 2005-2007-perioada pentru care e solicitata taxa radio-tv, trebuie totusi sa platesc acesti bani?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:38, 20 Februarie 2012
Probabil este vorba de taxa radio care a fost declarata neconstitutionala. Ignorati somatia si daca doriti trimite-ti un mesaj privat sa va caut legislatia. Dar oricum puteti sa faceti si dvs. asta cu o cautare pe internet.
Este vorba de decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 607 din 2011 publicata in Monitorul Oficial din 9 mai 2011 s-au anulat prevederile art. 3 alin. 2 din HG 977/2003 care instituie obligativitatea platii taxei de radio stabilita in sarcina persoanelor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio - tv, poate fi dezgropata ? Camiro Camiro Cum ramane cu Decizia Înaltei Curti de Casaţie şi Justiţie nr. 2012, care anulează art. 3, alin 1 din HG 977/2003, privind taxa radio - tv, care a apărut ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Sa facut dreptate!firmele nu mai sunt obligate sa plateasca taxa radio-tv Marian Turtoi Marian Turtoi I=D>n sfarsit s-a facut dreptate,comerciantii nu mai platesc biruri catre Societatea de stat (si la propriu si la figurat)TVR si RADIO.Sa vedem cine va ... (vezi toată discuția)