avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa serviciu radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa serviciu radio tv

S-a scris mult despre obligativitatea platii taxei radio tv de catre persoanele juridice, si tot n-am inteles daca societatea nu detine aparate radio si tv suntem obligati sa achitam aceasta taxa ?
Activitatea se desfasoara intrun spatiu inchiriat unde achitam pe factura de lumina aceasta taxa radio tv( factura fiind pe persoana fizica ) in sediu fiind doar calculatoare.

Alte discuții în legătură

Taxa melchior melchior o persoana juridica poate solicita scutirea de la plata taxei radio nu exista un contract cu electrica pe numele societatii care a inchiriat un sediu si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)
Preaviz notificare vannessa8 vannessa8 buna seara.Supun din nou atentia unui subiect suficient de ciudat Eu nu am nici radio si nici tv in societate,cf legii 13/2007 cei de la firma de distribuire a ... (vezi toată discuția)