avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preaviz notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preaviz notificare

buna seara.Supun din nou atentia unui subiect suficient de ciudat Eu nu am nici radio si nici tv in societate,cf legii 13/2007 cei de la firma de distribuire a curentului electric imi tot trimit facturi peste facturi si eu inregistrez credite la ei din greu.La un moment dat se vorbea despre o firma de recuperatori ai acestor credite,insa nu m-a somat nimeni cu nimic decat firma de distr a energiei electrice,dar atata timp cat eu nu inregistrez restante la plata curentului electric e totul ok.Totusi ce se intampla cu aceste sume care provin din taxa radio-tv?Va trebui sa platesc ceea ce nu detin?E echivalent cu plata unui impozit la un Q5 si de fapt eu detin un trabant.of,of,...n-avem cum uita ca traim in Romania.
Cel mai recent răspuns: vannessa8 , utilizator 18:53, 28 Octombrie 2009
Citi aici, reglementarea pentru persoanele juridice:

www.avocatnet.ro/content/art...

Persoanele fizice pot fi scutite de plata acestei taxe, dand o declaratie pe proprie raspundere ca nu detin nici un fel de aparate radio-tv.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
Iuliana Cermak, Avocat
Conform legii nr. 41/1994, persoanele juridice au obligatia de a achita taxele radio-TV numai in calitate de beneficiare ale serviciilor prestate de cele doua Societati.
Eu nu beneficiez de aceste servicii si cu toate acestea mi se aduc la cunostinta obligatii de plata restante.Ce se va intampla cu aceste debite restante?Va trebui sa platesc vreodata ceea ce nu detin???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata Petrus1731 Petrus1731 A primit o instiintare de plata pe firma de la Radio Romania care solicita plata pe 3 ani in urma,2007, 2008, 2009, a taxei pentru serviciul public de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Raspuns notificare creanta melaluca melaluca Am primit o notificare pentru o creanta (serviciul public da radiodifuziune) aferenta facturilor emise pe o perioada in care societatea nu a desfasurat nici o ... (vezi toată discuția)