Buna ziua. Vecinul meu m-a dat in judecata in 2006 pt. obligatia de a demola 2 stalpi care sunt pe proprietatea lui( au fost facuti cu acordul verbal al proprietarului de dinaintea lui). Atunci el nu a prezentat probe si am castigat. Acum fratele lui care este coproprietar , ma da in judecata pt acelasi lucru. Este permis acest lucru, daca proprietatea este detinuta de mai multi proprietari ei ma pot da in judecata pe rand pt acelasi lucru?
Simt ca inebunesc de fiecare data cand un proces se termina ei incep altul impotriva mea, o tin asa din 2006. Va rog ajutati-ma . Multumesc mult.
Art. 57. CPC - Oricare din părţi poate să cheme în judecată o altă persoană care ar putea să pretindă aceleaşi drepturi ca şi reclamantul.
Cererea făcută de pârât se depune o dată cu întâmpinarea. Când întâmpinarea nu este obligatorie, cererea se va depune cel mai târziu la prima zi de înfăţişare.
Cererea făcută de reclamant se depune cel mai târziu până la închiderea dezbaterilor înaintea primei instanţe.
Cererea va fi motivată şi se va comunica atât celui chemat, cât şi părţii potrivnice. La exemplarul cererii destinat celui chemat se vor alătura copii de pe cererea de chemare în judecată, întâmpinare şi de pe înscrisurile de la dosar.
Art. 58. - Cel chemat în judecată dobândeşte calitatea de intervenient în interes propriu, iar hotărârea îi va fi opozabilă .
Prin cererea la care face referire art, sus aratat, puteti sa-i chemati dvs in judecata pe ceilalti coproprietari, apoi invocati exceptia autoritatii de lucru judecat. Si in cazul in care exceptia nu ar fi admisa, exista autoritate de lucru judecat pentru viitor.