avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara

pentru ca nu am depus cerere de retrocedare in baza legii 10 si nici in baza legii 247, a trebuit sa chem in instanta comisia de fond funciar municipala.,pentru retrocedarea unui teren in centrul orasului care a apartinut bunicilor. am cistigat la judecatorie dar comisia de fond funciar a depus recurs si tribunalul a decis,;admite recursul depus de comisia de fond funciar si schimba sentinta in sensul ca respinge plingerea depusa de catre radulescu viorel.Irevocabila.se mai poate face ceva ? multumesc
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 20:40, 15 Februarie 2011
Contestatie in anulare. Luati legatura cu un avocat.
in cazul dvs, va trebui sa uzati de toate caile de atac. pentru a va putea adresa la final forului european.urmatorul pas ar fi contestatie in anulare sau revizuire.in caz de solutie nefavorabila si prin aceste cai extraordinare de atac, mai aveti solutia sa va adresati la CEDO
ar fi interesant sa ne prezentati motivatia de la fond si ce-a din recurs.ar fi de un real folos sa aflam cum mai gandesc unele instante raportat la lg 10 si 247
nu prea mai aveti ce face. Daca va incalzeste... puteti primi promisiuni, dar finalitatea in mare masura va fi aceeasi... de respingere! Va trebui sa va adresati la CEDO pentru recunoasterea dreptului dvs. Oricum bafta!
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2011
INASEL ALIN - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingerea cedo szabo doinita doina szabo doinita doina Intr-un proces fond funciar s-a pronuntat sentinta judecatoriei si decizia tribunalului . atunci nu mai este cale de atac decit recursul in anulare si ... (vezi toată discuția)
Fond funciar primaria certeze primaria certeze Sunt jurist stagiar la o primarie si ma confrunt cu urmatoare problema: in baza unei sentinte date în primă instanţă, comisia locala de fond funciar a fost ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)