avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fond funciar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fond funciar

Sunt jurist stagiar la o primarie si ma confrunt cu urmatoare problema: in baza unei sentinte date în primă instanţă, comisia locala de fond funciar a fost obligata să pună în posesie reclamantul; comisia locală de fond funciar a depus recurs dar pentru anularea unor cheltuieli de judecată, nu ni s-a comunicat soluţia dată în recurs, iar azi am aflat că s-a respins, dar de la reclamant, nu oficial. Sentinţa primei instanţe datează din februarie 2009. Cum pot ataca acum sentinţa, având în vedere că nu ni s-a comunicat soluţia în recurs?
Cel mai recent răspuns: primaria certeze , utilizator 09:09, 15 Decembrie 2009
Verificati solutia data recursului, online. Intrati pe site-ul tribunalului care a judecat recursul si cautati dupa nr. de dosar. Nu va arata decizia in intregime, insa veti sti daca recursul a fost admis/respins si in ce baza. Daca recursul a fost respins, nu va mai raman decat caile extraordinare de atac (contestatia in anulare, revizuirea) cu incadrarea in conditiile si termenele expres prevazute de lege.
Recursul a fost respins in 29.06.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac extraordinare in procesul civil szabo doinita doina szabo doinita doina prin sentinta judecatoriei mi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru 15 ha teren. la tribunal s-a admis recursul comisiei judetene de fond funciar si ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
In litigiile de munca se poate solicita reexaminarea daca hotararea pronuntat in apel este total opusa celei pronuntata in fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca intr-un litigiu de munca s-a pronuntat la fond o sentinta prin care s-a respins actiunea reclamantului in intregime iar ... (vezi toată discuția)