avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

buna seara, am depus prin posta o plangere contraventionala impotriva unui p-v de contraventie dar nu am trimis odata cu aceasta si copia de pe p-v. Din plangere reiese cu usurinta ca este vorba despre pv pe cere as vrea sal depun. Exista pericolul sa-mi respinga plangerea ptr ca nu am depus si aceata copie o data cu plangerea? se poate opune reprezentantul institutiei sa-l depun? Ziua depunerii la posta a scrisorii recomandate este considerata data depunerii in instanta sau data a
inregistrarii plangerii la instanta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:57, 16 Februarie 2011
Aveti posibilitatea sa-l depuneti pana la termen. Din momentul primirii citatiei si aflarii numarului de dosar , trimiteti prin posta si copia pv de contraventie.
Termenul este in 2 zile si nu am primit citatia, este tarziu sa-l depun la primul termen de judecata? multumesc!
Daca stiti cand este termenul probabil cunoasteti si numarul de dosar. Mergeti si depuneti la judecatorul de serviciu acel inscris pana la termen.
Cel mai sigur,mergeti la registratura respectivei instante si depuneti-l atasat la o cerere in care faceti respectivele mentiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - unde trebuie depusa si insotita de ce documente? julius.jr julius.jr In data de 3-10-2011 mi-a fost intocmit un proces verbal de contraventie. pentru ca nu era adevarat ce scria in el am refuzat semnarea lui si pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Trimitere plangere prin posta + taxe nest nest Buna ziua, Avand in vedere greva de le registraturi ma gandesc sa depun o plangere impotriva pv contraventie prin posta. As avea urmatoarele intrebari: - ... (vezi toată discuția)