avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Permis de munca pentru un cetatean din afara spatiului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Permis de munca pentru un cetatean din afara spatiului UE

Societate comerciala, am obtinut autorizatie de munca pentru un cetatean din afara spatiului UE. Este valabila autorizatia de munca pentru un alt angajator in vederea obtinerii permisului de munca?
Se poate detasa salariatul de la societatea care detine autorizatia de munca la o alta societate in vederea efectuarii aceleeasi meserii pentru care s-a obtinut acea autorizatie?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 16 Februarie 2011
Autorizatia de munca pentru lucratorii permanenti da dreptul titularului sa fie incadrat in munca pe baza contractului individual de munca incheiat pe durata nedeterminata sau determinata, la o singura persoana fizica sau juridica din Romania ori la o reprezentanta, sucursala sau filiala din Romania a unei persoane juridice cu sediul in strainatate.

Acea persoana poate fi detasata in conditiile prevazute de Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de munca - detasati Jules664 Jules664 Am nevoie de o interpretare pentru urmatoarea situatie: Cetatean non-EU ce urmeaza a fi detasat in Romania, pentru 12 luni. Cetateanul nu are nevoie de viza ... (vezi toată discuția)
Angajare strain ankalaura85 ankalaura85 As dori sa aflu cum se poate angaja un cetatean moldovean la o S.C. din Romania, in conditiile in care si-a pierdut toate actele? Ce documente are nevoie la ... (vezi toată discuția)
Recrutare muncitori straini Bogdan Popovici Bogdan Popovici Ma intereseaza procedura ce trebuie urmata pentru a recruta forta de munca din strainatate. Ce pasi trebuie urmati? De exemplu, daca un angajator doresta sa ... (vezi toată discuția)