avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Cum se calculeaza pensia alimentara daca parintele care trebuie sa plateasca pensie alimentara are un credit din timpul casatoriei? De exemplu: venitul brut este de 580 ron si rata creditului este 200 ron pe 10 ani, iar bani din credit au ramas la fosta sotie. Vreau sa stiu daca se scade rata creditului din baza de calcul a pensiei alimentare? Se ia in calcul creditul ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:45, 16 Februarie 2011
Nu se ia in calcul in nici un caz creditul, pensia de intretinere se stabileste proprotional cu venitul net, respectiv 1/4 pentru un copi, 1/3 pentru doi copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sim-sim sim-sim buna ziua. am divortat de fostul sot. el a ramas cu un credit ipotecar + alte rate la diverse banci. toate creditele sunt pe numele lui.- nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs credite alina.livia alina.livia Am trait in concubinaj 8 ani. Din acesta relatie a rezultat o fetita. Pt a beneficia de pensie alimentara, se tine cont de creditele concubinului meu? Nu se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tumi tumi as vrea sa stiu cum se calculeaza plata pensiei alimentare,cand este vorba de un copil,care ramane in intretinerea mamei,se ia in calcul si datoriile tatalui ... (vezi toată discuția)