avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs nemotivat in fapt, admis de instanta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs nemotivat in fapt, admis de instanta

Nu am intrat inca in posia deciziei din recurs, termenul fiind recent. Am vazut solutia pe portalul instantei. Am intrebat sa stiu la ce ma pot astepta. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
camyi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 09:07, 31 Martie 2011
Daca se mentioneaza in sentinta ca se trimite spre solutionare la instanta competenta, doar in urma acelui proces veti sti daca se mentine solutia sau trebuie sa achitati amenda
Care este solutia pronuntata de instanta de recurs ?
Solutia pronuntata: respinge exceptia nulitatii recursului pentru nemotivare in fapt, admite recursul declarat de ITM. Nu stiu mai mult, inca.
Am avut si eu o speta in care tribunalul SV a admis recursul nemotivat al ITM, a desfiintat sentinta si a obligat la achitarea integrala a amenzii.

Credeam ca numai pe la noi (SV) se intampla de astea...X-(
Solutia pronuntata de instanta de recurs este definitiva si nu se comunica partilor.
Mergeti la instanta de fond,pentru a vedea si eventual,pentru a va scoate o copie de pe hotarare

Alte discuții în legătură

Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita al3xn01 al3xn01 buna seara , as dori si eu niste informatii pentru urmatoarea speta. Deci tatal meu a fost garant personal intr-un credit la o anumita banca, un credit ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor!!! recurs !!! rosu gheorghe rosu gheorghe Va rog foarte mult daca ma poate ajuta cineva urgent cu o formulare de recurs conflict de munca!!! (vezi toată discuția)