avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala tip SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala tip SRL

Buna ziua,
A fost infiintata o societate comerciala tip srl cu 2 asociati. Pentru infiintarea societatii s-a folosit o procura autentificata la notar prin care s-a desemnat o terta persoana sa se ocupe de toate demersurile in ceea ce priveste infiintarea firmei. Procura a fost intocmita in numele celor doi asociati desemnati - unul dintre asociati a semnat procura pentru ambii asociati desemnati (la semnatura dansului a semnat dansul iar la semnatura celui de al2lea asociat a semnat tot dansul). Pentru actele semnate in fals prin contrafacerea semnaturii mele si utilizate la institutiile statului persoana care a semnat in fals este cercetata penal. Pe firma infiintata in aceasta maniera s-au efectuat tranzactii pe o perioada mai mare de 3 ani.
Ce se intampla in acest caz cu aceasta societate?Vor fi anulate actele prin care s-a infiintat firma ,implicit firma?
Cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Nina1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 14:54, 23 Martie 2011
Unul din asociati se poate retrage din firma? Care sunt etapele ce trebuiesc urmate?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni de fals si uz de fals in forma continuata Nina1 Nina1 Buna seara, La infiintarea unei societati comerciale tip srl s-a folosit o procura realizata in fals prin contrafacerea semnaturii mele, procura ce a fost ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Nina1 Nina1 S-a infiintat o firma folosindu-se o procura semnata in fals.Trebuie sa ma adresez politiei economice? (vezi toată discuția)
infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)