avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corespondenta dintre cod caen si ramura de activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corespondenta dintre cod caen si ramura de activitate

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog, codurile caen din grupa 620 - firmele de IT - la ce ramura se incadreaza?

eu am gasit pe net aceasta lista

[ link extern ]

dar presupun ca se refera la vechile coduri caen, ca aici 62 apare la Transporturi... stiu ca nu exista o ramura definita pentru IT Software, deci atunci de ce ramura apartin firmele de IT?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: roxana-fig , utilizator 12:30, 16 Februarie 2011
Grupa 620 apartine de diviziunea 62 - Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
pentru ramura : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen ptr web design fortune12 fortune12 Doresc sa inffintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru ... (vezi toată discuția)