Doresc sa inffintez un PFA care sa aiba ca profil de activitate web designul. In doua cuvinte, aceasta activitate se refera la realizarea de siteuri web pentru clienti conform dorintelor acestora (designul siteului si programarea acestuia in diferite programe, softuri). Nu sunt sigur ca stiu in ce categorie trebuie inscris PFAul ca sa pot functiona in acest domeniu. Am gasit ceva aproximativ:
6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
sau pot trece direct...
620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei
si atunci sunt incluse toate "subramurile" ?
sau
63 Activitati de servicii informatice
Care dintre acestea este viabil, avind in vedere ca la PFA se poate alege un singur domeniu de activitate. Pot alege o grupa principala? de ex 62 sau 63 CAEN sau trebuie sa aleg clar o subgrupa?
Nu puteti alege o diviziune de 2 cifre, nici macar o grupa de 3 cifre, trebuie sa alegeti o clasa.
Este perfect:
6201 Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)
Buna ziua!
Pentru a infiinta un PFA ca web designer am nevoie de calificare/atestare/experienta etc., sau pot infiinta si fara acestea (bazandu-ma pe cunostintele proprii)?
Imi cer scuze ca am postat aici, dar nu am vrut sa deschid alt topic
Infiintare pfa
adrianc
Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development.
Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)