avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca

Eu am iesit in pensie in 2008 Aprilie am 22 ani in grupa I nu am primit nimic majorare la pensie desi am inteles de la tv ca ar trebui sa primesc asa este sau nu.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:05, 16 Februarie 2011
Vi s-a aplicat O.U.G.100/2008 in luna octombrie 2009 ?Adica ati primit atunci o majorare ?
Asta nu stiu.
Ce stagiu complet de cotizare este trecut la punctul(F) din decizia de pensionare?Nu cel total.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)
Legea 263/2010 silviaRadu54 silviaRadu54 Buna ziua, La solicitarea mea scrisa de a mi se recalcula drepturile de pensie cu prev. OUG 100/2008 si O.U.G.114/2009 , mi se recalculeaza pensia , ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei dupa 2001 cu grupa 1 ContSters313377 ContSters313377 buna ziua, daca ma poate ajuta cineva , ce trebuie sa fac pentru recalcularea pensiei a tatalui meu iesit in 2002 la pensie cu o pensie mica deoarece a prins ... (vezi toată discuția)