avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract fara cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract fara cadastru

Buna ziua,
Vreau sa vand un apartament si inca nu sunt gata actele cadastrale.Pot sa fac la notariat impreuna cu cumparatorii precontract de vanzare cumparare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 20:55, 16 Februarie 2011
Da.
da, insa acesta nu va confera aceesi siguranta ca un antecontract notat in cartea funciara a imobilului, daca suma pe care urmeaza sa o platiti ca avans este foarte mare, mai ganditi-va

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract? flory84 flory84 Buna ziua,vreau sa cumpar o casa la tara,insa trebue sa-mi vand apartamentu,ceia, ce dureaza,am vorbit cu proprietaru si e de acord sa astepte o perioada,pana ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament alinaragazza alinaragazza Buna seara, Doresc sa cumpar un apartament de 3 camere prin intermediul unei agentii. Am fost cu agentul imobiliar, am vizionat deja apartamentul si am ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)