avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pensie. E legala executarea?
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pensie. E legala executarea?

Buna ziua.Am nevoie de un sfat.In iulie 2007, am luat un imprumut de la un IFN ,din care am platit 6 rate( din 12).In 2009 (luna a7 a),instanta(din sectorul 4,unde aveam domiciliul candam luat creditul, ulterior mutandu-lin sect 5),a incuviintat executarea silita pe numele meu.In februarie 2011, se instituie poprire pe pensia sotului( eu nu am venituri).Se poate considera perimata executarea? E legala poprirea pt sot, daca pt el nu s-a cerut incuviintare? Este aplicabil art.389 C.proc.civ.?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:07, 17 Februarie 2011
Multumesc.
Cam este perimat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita liliana elena liliana elena Am un titlu executoriu din 2005.Pana in anul 2008 cand intervenea prescriptia nu s-a mai intamplat nimic, dupa care executorul judecatoresc trimite o somatie ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silitã Dorisdi Dorisdi Buna ziua In anul 2008 am lua un credit de nevoi personale de la o banca. Am încetat sa mai achit ratele, iar in 29.11.2011 Tribunalul a încuviințarea ... (vezi toată discuția)
Prescriptie...sunt sanse? Dahrma Dahrma S-a primit imprumut o suma de bani pentru care s-a ipotecat un apartament in favoarea celui care a imprumutat banii (contract de garantie imobiliara cu titlu ... (vezi toată discuția)